Tarım Öğretiminin 176. Yılı (1)

Fakültemiz tarafından ‘Tarım Öğretiminin 176. Yılı’ münasebetiyle program düzenlendi. Fakültemiz tarafından düzenlenen programa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Bingöl Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Bingöl Belediye Başkan Vekili Sait Kolak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. Ramazan Solmaz ve Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Mesud Öğmen, Ziraat Fakültesi Vekil Dekanı Prof. Dr. Dr. Turgut Aygün, Hayvancılık Genel Müdür Yrd. Salih Çelik, Bitkisel Üretim Genel Müdür. Yrd. Uğur Erdem, Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Ziraat Yüksek Mühendisi Erdoğan Yener, STK temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.